VVV Folderservice

Wij zijn officieel dealer van de VVV. Dit betekent dat wij alle regionale folders in huis hebben. Zo kunt u, wanneer u een fiets huurt gebruik maken, van alle soorten informatie zoals de prachtige veluwse fietsroutes, pretparken, musea en andere bezienswaardigheden.

De Veluwe: er is geen gebied waar u zo eindeloos kunt fietsen als op de Veluwe. Geniet u van uitgestrekte, stille natuurgebieden, afwisselende landschappen en van gezellige terrasjes in de dorpen. Er zijn ongetwijfeld nog vele onbekende en verrassende plekken te ontdekken. Ook als u houdt van sportieve meerdaagse tochten bent u op de Veluwe in het juiste gebied.
De Veluwe biedt u een fietsnetwerk van meer dan 1.000 kilometer aan speciale fietspaden. Ruim 500 km wordt beheerd door RGV.

In de jaren zeventig van de vorige eeuw groeide de populariteit van de fiets als recreatief vervoermiddel sterk. Op de Veluwe ontstond al snel de behoefte om langs de vele zandwegen fietspaden aan te leggen. De meeste bestonden uit smalle fietsspoortjes. Door gemeenten werden fietspadverenigingen opgericht om zorg te dragen voor aanleg en beheer. De natuur werd nu voor een groot publiek per fiets bereikbaar.